RaceCraft – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.03.06

Egy újabb autós őrület veszi kezdetét RaceCraft néven, aminek külön érdekessége, hogy mi építhetjük meg saját versenypályánkat, nyakatekert mutatványokkal és hajmeresztő akadályokkal egyetemben, amiben végül még akár másokkal is versenyezhetünk, de egyelőre csak single player módban. 

A pályaépítés valóban elég részletes lett, minden egyes négyzetrácsos helyre tudunk pakolni valamit, legyen az akár díszítés, pálya elem, ami többféle kanyaron át, akár ugrató is lehet, amit szintén kedvünk szerint díszíthetjük, ha persze sikerült őket feloldanunk. A hangulat is nagyon el lett találva, ami folyton arra ösztönöz minket, hogy csináljunk egy pályát és irány a verseny!

Sajnos a Pay-to-Win hatás erősen érződik a játékban már az elején, ami singleplayer játékként nem jelent túl nagy problémát, de ha később esetleg a multiplayer is nagyobb szerepet kap, akkor azért sokat fog számítani. Ugyanis, ha már pályát tudunk építeni, miért ne hívhatnánk ki barátainkat pont ott egy versenyre? Ekkora ziccert kár lenne kihagyni. Ez a későbbiekben mind kiderül, de addig is nézzétek meg milyen könnyedén lehet egy egész izgalmas pályát összehozni a gameplay videónkból. Ha tetszett a játék, akkor a lenti letöltési linkeken már le is tudjátok húzni magatokhoz.