Punk Royale 2052 – Play Áruházban elő lehet regisztrálni a megjelenésre.

2021.01.14

A Cyberpunk 2077 hype-olt megjelenése után várható volt, hogy sorra tűnnek fel a cyberpunk témájú játékok, még a negatív fogadtatás ellenére is. Pontosan ennek hatására ismerhettük meg a hamarosan megjelenő Cyberika-t és a Play áruházban már elő regisztrációval rendelkező Punk Royale-t.

Cyberpunk stílusú Battle Royale-t már ismerhetünk a Cyber Hunter "személyében", ami önmagában egész szépen sorakoztat fel a stílusnak megfelelő elemeket, még a Battle Royale játékmenet ellenére is. Ezért a Punk Royale-nak, főleg a Cyberpunk 2077 hatására valamivel többet is kellene nyújtani sima sci-fi BR-nél. Egyelőre a feltöltött gameplay alapján nem igazán tűnik egy általános Battle Royale játéknak a sok közül, cyberpunk elemeket nyomokban sem igazán találva, de reméljük, hogy ezen még változtatnak a megjelenésig. 

Érdeklődve várjuk azért a megjelenést, hiszen van még kiaknázatlan terep a Cyberpunk Battle Royale játékokban, de ahhoz Neonfényes nagyváros, robot implantátumok, és high-tech fegyverek kellenek.