PUBG Mobile - Már startolt a Season 3

2018.08.24

Még vége sem lett a Mission Impossible Event-nek és már el is indult a november 18.-ig tartó Season 3, amiben értékes nyeremények rare create formájában illetve új cuccok pontosabban ruhák, fegyverek és egy terepjáró vár ránk. Nagyon úgy fest, megéri kiugrani abból a bizonyos gépből ebben a szezonban is. 

Az új szezonban van lehetőség Elite Upgrade csomagokat vásárolni UC-ért amikben nem csak pénz és design kiegészítőket kapunk, hanem Elite küldetéseket is. Az Elite Upgrade Plus csomag most a szezon kezdetére való tekintettel akciósan csak 1800 UC-be kerül. 

Ha új szezon új Royale Pass, amiben szinten az Elite csomag amivel kapunk is valamit. Az ingyenes Royal Pass körülbelül a "nesze semmi fogd meg jól" kategóriát elégíti ki, de azt hiszem nem nagy összeg ezt kiadni egy folyamatosan fejlődő alapjáraton ingyenes játéknak. Természetesen az idő limitált mission-ök sem maradnak el. Ugyanúgy kapjuk a kihívásokkal teletűzdelt feladatokat, hogy bizonyíthassuk mi vagyunk az egyetlenek akik életben maradnak a végén.