Project Odin – Új címet és új Trailert is kapott – Ezt ne hagyjátok ki!

2020.05.27

Még tavaly novemberében írtuk a cikket a Lionheart Studio készülő munkájáról a Project Odin nevű hack-and-slash MMORPG-jéről, amiről oly keveset engedtek láttatni a fejlesztők. De most megkaptuk a játék hivatalos címét, Odin: Valhalla Rising néven, és a cím mellé kaptunk egy nagyon látványos trailert, ami egy picit hihetetlennek is tűnik, de ha ezek a képsorok valóban azt tükrözik, hogy hogyan fog mutatni az Odin: Valhalla Rising, akkor bizony a Smart Mobile Games állva fogja tapsolni a Lionhearth Studio munkáját.

Az új trailerből kiderül, hogy gyönyörű szépen kidolgozott helyeket járhatunk be hősünkkel lóháton, még repülő lényeken is, akár egyedül, vagy társainkkal. Óriási mitológia lényekkel, állatokkal, különböző szörnyekkel kell harcolnunk, nagyon látványos harcrendszerrel, . És bizony még Thor is feltűnik egy pillanatra a videó végén. 

A megjelenésre még biztosan nagyon sokat kell várni, és valószínűsíthető, hogy ázsiai régiókban fog elsőnek feltűnni a játék, de reméljük, hogy még idén, vagy maximum jövő év elején nálunk is elérhető lesz ez a remek kis játék.

Vagy erős túlzással élnek a fejlesztők a videó bemutatásakor, vagy tényleg kapunk egy elég jónak mondható mobiljátékot, ami közel konzol élményt adhat nekünk. Nézzétek meg a trailert és írjátok meg a véleményeteket a játékkal kapcsolatban.