Pocket Cowboys Wild West Standoff – elérhető App Store-ban és Play Áruházban egyaránt

2019.04.14

App Store és Play Áruház kínálatából is ingyenesen letölthető PvP alapú körökre osztott harci stratégiai játék, ahol valós időben kell győzelemre vinni a három amígót.

A Játék menetét szokni kell ugyan, de pár mérkőzés után már bárki számára elsajátítható. 3 karaktert vihetünk magunkkal, akik különböző képességekkel rendelkeznek a lépés mezőként felosztott pályán. Egymás után tudjuk lehívni őket, amint az elhullott az előttük lévő csapattársuk. Aki a legtöbb kill szedi, össze az nyer. Ha új karaktereket szeretnék, akkor bizony ki kell szabadítanunk őket, ugyanis rács mögött vannak és a jól megszokott loot rendszer alapján tudjuk feloldani illetve megmentenünk a rabságból őket, hogy oldalunkon harcoljanak. Minden karakternek sajátos képessége van, érdemes kitapasztalni, hogy melyik három amígóval vagyunk a leghatékonyabbak. Külön Casino is van a játékban, ahol kártyákat kell gyűjtenünk, amik által karakter pontokat kapunk. 

Egyáltalán nem tűnik rossz próbálkozásnak a Pocket Cowboys Wild West Standoff, viszont kérdéses, hogy mennyire mennek rá a mikró tranzakciókra, és mennyire könnyű új vadnyugati banditákat beszereznünk, ugyanis a játék mozgatórúgója a változatos csapatösszeállítás lehet. Nézzétek meg bemutató videónkat a játékról, ahol még eléggé vegyes érzésekkel fogadom a játékot.