Play Áruházban és App Store-ban is elérhető az NFS Heat Studio, a közelgő Need For Speed Wrap készítő mobil alkalmazása

2019.08.19

2019 November 8.-án fog megjelenni PC-re, Playstation 4-re és XBOX One-ra a Need For Speed sorozat legújabb része, ami a HEAT címet kapta, és az őrült versenyek mellett szintén a Design is nagy szerepet kap. Ezt már azzal is borítékolhatjuk, hogy Play Áruházban és App Store-ban is elérhető egy NFS Heat Studio alkalmazás, aminek segítségével leendő Showroom-unk autóit készíthetjük el, felkészíteni a közelgő versenyekre festéssel, matricákkal, teljes optikai tuninggal, hogy utána az összekapcsolt EA fiókunkkal feltöltsük a játékhoz kapcsolódó felhőbe, ahol már csak várnia kell első versenyét. 

A mobil alkalmazás Wrap része teljes egészében az előző Need for Speed sorozatok alapján készültek, kisé kiábrándító, hogy újítást nem kapott helyet benne, leszámítva a még részletesebb festés elemeket és színválasztékot, amivel az előzőben sem volt igazán gond, de jobban örültünk volna újabb és Design-osabb matricáknak, ami nem kizárt, hogy a PC-s Konzolos verzióban lesz majd. 

A Mobil alkalmazás nagyon részletes lett, ugyanúgy meg tudjuk szerkeszteni, vagy még jobban szeretet autónkat, ahogyan azt a régebbi Need For Speed 2015-ben vagy a Payback-ben megszoktuk. Nem csak a spoilereket, felniket, de még a motorháztetőt, és a sárvédő ívet is módosíthatjuk, sajnos nem olyan részletesen, mint anno az Underground részeiben, de a Payback szintjén ugyanazokat a lehetőségeket kapjuk. Külön öröm, hogy ezeket az autókat pedig később viszont láthatjuk a PC-s Konzolos verzióban is. 

Egyelőre csak 8 autó és 5 Showroom hely van a játékban, de a választható autók száma hetente bővülni fog, ugyanis konténerekben érkeznek előre megadott időpontban. Feltételezem a Showroom hely is ezekkel az időpontokkal bővülni fog, mert a Payback nagy betegsége is az volt, hogy korlátozva volt a saját készítésű wrapok száma. Tehát 50 Design után, csak akkor csinálhattunk új autót, ha egy előzőt kitöröltünk, viszont kinek lenne szíve több óra munkát csak úgy a kukába dobni? Tehát számomra ott ért véget a Payback. Remélem ezt a hibát az NFS HEAT-ben és az NFS Heat Studio-ban is korrigálni fogják. Akkor azért lesz mivel elütni az időt a Need For Speed Heat megjelenéséig. Nézzétek meg bemutató videónkat, ahol bemutatjuk az NFS Heat Studio-t illetve a Payback-ből, hogy hogyan érdemes használni a Wrap Editor-t. Jó szórakozást, reméljük, hasznos ötleteket kaptok a közelgő Need For Speed-hez.