Play Áruházban és App Store-ban is elérhető

2019.08.14

A NetEase egy igen kiemelkedő alkotásának tűnik a Life After, ami egy Zombie apokalipszisben játszódó MMORPG, ahol a social élmény ugyanolyan méreteket ölt, mint a közös vadászat és építkezés barátainkkal.

A Pazar grafika mellé, kapunk egy összetett craft rendszert, aminek segítségével saját bázisunkat és házunkat olyan szintre emelhetjük, aminek csak a fantáziánk szabhat határt. Social élményként a 101-es központi körzetben találkozhatunk online játékosokkal, sőt néha még fesztiválokat is szoktak rendezni, ebben a jól szervezett túlélő városkában. Innen fogjuk mi is a küldetéseinket kapni, viszont lootoláshoz különböző területeket kell bejárnunk, amiben egy helikopter segít az odajutáshoz. 

A helyszínek részletessége, az élővilág sokszínűsége, a barátainkkal való kooperatív élmény, és a sokoldalú építkezés miatt, bizony ez a játék egy új szintre fogja emelni a mobiljátékok nevét. Hivatalos megjelenési dátum egyelőre nincs, viszont alternatív letöltő oldalakon hozzá lehet férni a játékhoz és csupán a telefon nyelvét kell (amerikai) angolra állítani és már élvezhetjük is ezt az érdekes és összetett MMORPG-t. Nézzétek meg bemutató videónkat ahol már Coopba játszunk.