PetrolHead: Traffic Quests – Előzetes hozzáféréssel elérhető Play Áruházban

2020.07.19

Lethe Studios első munkájának gyümölcse még csak ébredező formában érhető el Play Áruházban, ami annyit takar, hogy fejlesztés alatt áll még az alkalmazás, de bárki, aki szeretné, szabadon kipróbálhatja Androidos rendszerű készüléken keresztül

A PetrolHead: Traffic Queasts, ahogy a címe is elárulja első sorban a Kreszt kell ismernünk hozzá, hiszen a játék career feladati arról szólnak, hogy szabályosan vezetve adott számú pontot kell gyűjtenünk, de ha szabálytalanok vagyunk, akkor bizony pont levonás jár érte. De olyanokra is figyelnünk kell, hogy saját sávunkban való vezetés, biztonsági öv bekapcsolása, piros lámpánál megállás, szabályos előzés, balesetmentes közlekedés. Később pedig rendes versenyeket, akár drift bajnokságon is részt vehetünk.

Fantázia nevű kocsik, teljes mértékben a valóságból kapták az ihletett, ugyanis teljes mértékben felismerhetőek a járgányok. 

Akit érdekelnek az ilyen stílusú játékok, azoknak határozottan ajánljuk, hiszen rengeteg lehetőség van a játékban, akár a szabályos közlekedést tekintjük, akár a drift, vagy egyéb versenyeket, vagy az autók személyre szabási lehetőségét. Nézzétek meg a Mobil játékosok közössége új videóját a játékról.