Overdrive City – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.02.13

A Gameloft SE gondozásában került kiadásra az Overdrive City - Car Tycoon Game, amiben egy igazi autóparkot kell üzemeltetnünk, szervízeléssel, autóversenyek szervezésével, tankolással, alkatrész gyártással, és konkrétan mi is vehetünk részt a szervezett futamokon. 

A játék elején egy lepusztult autóparkkal kezdünk, egy alap autóval, amit elsőnek versenyek megnyerésével tudjuk fejleszteni, illetve jobb autókra is így tudunk szert tenni. Ahogyan fejlesszük kis parkunkat, úgy fognak egyre több lehetőségek megnyílni a számunkra.

Grafikai kivitelezés a maga nemében egész elfogadható, a hangok határozottan jóra sikerültek, és kifejezetten tetszett, hogy valós autómárkák szerepelnek a játékban, amik egész részletesen személyre szabhatóak, akár külső design-t szeretnénk változtatni rajtuk, akár pedig motorisztikusan fejlesztenénk. 

Elsősorban Tycoon jellege van, és másodsorban a hangulat megőrzése érdekében egy kis autóversenyben is részünk lehet, aminek könnyed egy gombos irányításával túl sok problémánk nem lehet, de ha mégis, van lehetőség automata móddal végignézni az adott versenyeket.

Így első ránézésre elég érdekesnek tűnik az overdrive city, első sorban nem feltétlen azoknak, akik az csak az autóversenyzést szeretik, hanem ezt az egész életérzést, amit ez a világ magával hordoz.