One-Punch Man: Road to Hero 2.0 – elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.06.30

A híres anime sorozat alapjaira épül az Oasis Games Limited legújabb játéka, ami nagyon sok hasonlóságot mutat a Bleach: Immortal Souls című mobilos produkció, ami szintén az Oasis Games konyhájából került ki. 

Tehát aki játszott már a Bleach: Immortal Souls-al, annak a One-Punch Man: Road to Hero 2.0 sem fog meglepetést okozni, hiszen a játékmenet és a grafikai megvalósítás szinte ugyanaz, leszámítva, hogy itt egy másik jól ismert anime történetét ismerhetjük meg a játék folyamán. 

Mind két produkció egy kártya alapú stratégiai játék, amiben a hőseink begyűjtése, fejlesztése és a harcban való szerepük a fő feladatunk. Rengeteg helyszínt és még több karaktert oldhatunk fel a folyamatos haladással a játékban, amiknek végén a sorozatból ismert főellenségekkel kell megküzdenie Saitama-nak, akit nem mi irányítunk. Mi csak egy különálló csapatot vonhatunk az irányításunk alá, akik segítik One-Punch Man-t. 

A Játék teljesen ingyenesen letölthető Play Áruházból és App Store-ból egyaránt. Az Anime kedvelőinek talán érdemes tenni vele egy próbát.