Omega Legends – Alternatív letöltő oldalakon már elérhető

2020.07.19

Teszt verzióban, de elérhető az Omega Legends, ami a legjobban a Fortnite Battle Royale módjára hasonlít, leszámítva az építkezést. Viszont grafikailag, játék mechanikát tekintve talán kicsit túl sok is a hasonlóság, habár akik már kicsit unják az Epic Games BR lövöldéjét, talán kellemes kikapcsolódásként fog szolgálni az Omega Legends

Kínai fejlesztő csapat munkájaként tarthatjuk számon, ami a globális megjelenést valószínűleg késleltetni fogja, viszont könnyed szórakozásnak tökéletesen megfelelő lehet majd az Omega Legends, amiben a választható karaktereknek passzív képességük is van. A Fegyverek pedig egész szép számban sorakoznak fel, ugyanis, négy AR, három Sniper, három SMG, kettő shotgun, egy LMG, és két speciális weapon, úgy, mint az RPG vagy az E-1 EM Gun. 

Első ránézésre túl sok újdonsággal nem szolgál az Omega Legends, de akik alternatív játékot keresnek a Fortnite helyett, azoknak ideális megoldás lehet ez a remélhetőleg hamarosan globálisan is megjelenő Battle Royale játék, aminek megjelenési időpontjáról egyelőre nincs hivatalos információnk, de remélhetőleg még idén játszhatunk vele az első számú letöltő oldalakon keresztül is.