Odin: Valhalla Rising - Bejelentették a megjelenési dátumot a Koreai Stream folyamán

2021.06.02

A Játék Koreai Stream bemutatója kapcsán került napvilágra az Odin: Valhalla Rising megjelenési dátuma, ami közelebb van mint gondolnánk. 

Talán a Black Desert Online-hoz hasonlítják a legjobban ezt a mobilokon mindenképpen új stílusúnak mondható MMORPG-t, amiben a páratlanul festői grafika mellé, szépen kidolgozott nem túl eredeti kasztok, látványos harcrendszer, és egy hatalmas bejárható open world térkép is várja azokat, akik próbát tesznek az Odin Valhalla Rising-al. 

Sokak által legnagyobb problémának tartott megoldás az ilyen játékokban, az autoplay funkciója, ami nem kötelező használni, de lehetőségként, pont a felfedezés és kalandozás illúzióját veszítjük el általa. Egy ilyen szépen kidolgozott játékban vétek lenne ezt a hibát elkövetni a fejlesztőknek. Remélhetőleg nem fogják túlságosan erőltetni ezt a megoldást, viszont Június 29.-én elméletileg mi is ki tudjuk próbálni, hiszen a játék egyszerre jelenik meg PC-re és mobilokra. Reméljük ezek a tervek így is maradnak, mert jó lenne minél előbb kipróbálni ezt a remeknek tűnő MMORPG-t.

nézzétek meg az egész streamet itt:

Sajnos, hogy a PC-s és mobilos verzió között, milyen különbségek lehetnek, egyelőre csak találgatni tudunk. De biztos, hogy nem lesz egyszerű mobilokon is életre kelteni ezt a játékot.

Sajnos az első trailerek után kis vissza esést mutat a játék grafikai téren, de még mindig nagyon szépen fest.

Én azért nagyon várom a játék megjelenését!