Ninja’s Creed – Elérhető alternatív letöltő oldalakról

2020.08.08

Képzelj el egy Assassin's Creed féle orvgyilkos atmoszférát, adj hozzá egy Hitman Sniper féle játékmechanikát, és máris megkapod a Ninja's Creed című játékot, ami nem feltétlen baj, hogy két ilyen hatalmas címet próbál összegyúrni, csak működjön is a dolog.

A Ninja-k világa mindig is csábító volt számomra, nem csak a kegyetlen orvgyilkosságok miatt, hanem inkább az a fokú profizmus, amit képviselnek. Néma csöndbe besurranni az ellenségek területekre, a túlerőben lévő ellenségek kiiktatása, és a célpont néma haláltusáját követően pedig úgy eltűnni a helyszínről mintha sosem jártunk volna ott. 

Ilyen és hasonló élményekre számíthatunk a Ninja's Creed-ben, ahol a fent említett érzést élhetjük egy két illúzió romboló dolog kíséretében. Ugyanis a történet szerint, több helyszínen kell észrevétlenül elintéznünk az adott célpontokat, viszont a történetvezetés miatt, bizony előfordul, hogy túlerővel kerülünk szembe, vagy éppen üldözőbe vesznek minket. Ezzel így nem is lenne probléma, ha a miénk lenne az irányítás, de sajnos ez korántsem így van. Minden mozgásunkat a gép irányít, nekünk csupán a speciális íjjal amolyan hitman sniper stílusban kell elintéznünk az adott célpontot, vagy célpontokat. Ez egy eléggé szomorúsággal töltött el, hiszen a játék grafikája, kifejezetten szépre sikerült, még a találatokat is nagyon részletesen animálták a fejlesztők, sőt még a kamera nyomon is követi az utolsó, halált okozó nyilat. 

A Küldetések nagyon rövidek, szinte csak pár percesek, amit nagyon feldobnak az átvezető videók, bár sokkal jobb lett volna, ha ezeket a cselekményeket mi irányíthatnánk. De még ezek ellenére is egész jól sikerült a Ninja's Creed, hiszen fegyverünket is tudjuk fejleszteni, hogy még könnyebb legyen célozni vele. 

Egyelőre a játék hivatalos megjelenéséről nincs információ, de ha ki szeretnétek próbálni, akkor alternatív letöltő oldalon keresztül lehetséges. A Videó leírásában meg is találjátok a linket.