Nem hivatalosan megjelent a Cyber Hunter – Hivatalosan viszont a mi régiónkban nem elérhető

2019.01.12

A Cyber Hunter egy Cyberpunk stílusú Battle Royale játék, ami Project: Battle néven volt elérhető a Béta idején. Hivatalos megjelenése a játéknak 2018. Január 11.-e, de sajnos csak Szingapúr, Malájzia, és Indonézia országokban. Hivatalosan Magyarország nincs a megjelent országok listáján, ezzel ellenben viszont néhány Magyar játékos tud játszani a legújabb Battle Royale őrülettel, valószínűség szerint akik regisztráltak a Pre-Order megjelenésre. Az előregiszrációs linket 2 napja osztottuk meg a Facebook oldalunkon. Aki akkor letöltötte és megcsinálta a karakterét, egyúttal meg is tette a szükséges lépéseket az előrendeléshez. Feltehetően, ha ezen felül is azt írja ki a játék, hogy "ez az elem az országodban nem elérhető", akkor sajnos nem sikerült az előregisztráció, és meg kell várni a globális megjelenést. 

Erről megkérdeztük a fejlesztőket, kik nemes egyszerűséggel annyit válaszoltak, hogy sajnos csak bizonyos régiókban érhető el a játék és Magyarország nincs köztük... még. Viszont gőzerővel dolgoznak azon, hogy globálisan is mindenki számára elérhető legyen a Cyber Hunter. Addig viszont csak várni tudunk türelemmel. Remélhetőleg nem hónapokig. A NetEase rengeteg project-en dolgozik, ezért érthető a némi-nemű csúszás, hiba a játékaik megjelenésével kapcsolatban, csak azt nem szeretnénk, ha ezek miatt sokáig váratnák a játékosokat. 

Viszont mi folyamatos hírekkel, videókkal érkezünk nektek a játékról és természetesen a globális megjelenésről is értesítünk benneteket. Ha viszont a szerencsések közé tartoztok akkor csapassátok neki, mert különleges izgalmakat nyújt a Cyber Hunter.