My Hero Academia: The Strongest Hero - Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2021.05.20

Az oly népszerű sorozat alapján nem egy mobiljáték látott már napvilágot, de talán most érkezett meg az eddigi legígéretesebb átirat, amiben nyomon követhetjük az egész sorozat történésit, néhány újdonsággal egyetemben.

Szépen kidolgozott grafika, látványos harcrendszer várja, nem csak a sorozat kedvelőit, hiszen ritkán találkozunk ilyen jól kidolgozott anime stílusú játékkal. Online RPG stílusa mivoltából PVP aréna is várja azokat, akik más játékosok ellen mérnék össze tudásukat. 

A Látványos harcokon felül kapunk egy bejárható várost, ahol néha még harcolnunk is kelleni fog. Illetve külön érdekesség, hogy a sorozat főbb szereplőit irányítható karakterekként is játszatni tudjuk, csak előbb ki kell őket húznunk a jól ismert ládanyitogatós módon. 

Első ránézésre nagyon érdekesnek tűnik a The Strongest Hero, nem feltétlen a sorozat kedvelőinek ajánlom, hiszen a hack-and-slash stílusú harcrendszer, és a már önálló animeként is hatalmas sikereket elért történet már önmagában is kecsegtető. A Játék teljesen ingyenesen letölthető Play Áruházból és App Store-ból egyaránt, de mikrótranzakciókra számolnunk kell a játék folyamán.