Mutiny Pirate Survival RPG – Új Túlélő RPG érkezett, a Westland Survival készítőitől

2020.10.28

A Westland Survival, talán az egyik leghíresebb izommetrikus nézetű RPG, ami a Last Day On Earth által kitaposott ösvényen halad, mégis tudott annyi újdonságot hozni a vadnyugati hangulat, hogy hamar, sok játékos szívéhez nőt. Így nem is volt kérdés, hogy mikor üdvözölhetjük a legújabb ilyen jellegű produkciót, ami most a kalózok világába enged bepillantást. 

A fent említett bemutató nem más, mint a Helio Games legújabb alkotása, ami szintén egy túlélő elemekkel ellátott RPG, de ezúttal a kalózok világa kerül a középpontba. A Játékmenet, itt is nagyon hasonló: gyűjtögetnünk kell, bázist építenünk, harcolni az ellenséges kalózok ellen, bandát verbuválni magunknak, és felfedezni a környező szigeteket, mindezt persze úgy, hogy végig harcolnunk kell az ellenséges kalózok ellen.

Első ránézésére ígéretesnek tűnik, hogy a tenger rablóival próbálhatjuk ki ezt az újnak nem éppen mondható stílust. Hamarosan gameplay videóval jelentkezünk, addig is az alábbi linkeken már le is tudjátok tölteni a játékot.