Mostanában megjelent játékok

2018.07.11

Íme a heti megjelenések, amik most jobbnál jobb játékokat jelentenek! Nézzük a listát:

Identity V (iOS, Android) ingyenes: 1v4 a híres Friday's 13th alapján, amiben Tim Burton féle szürreális képvilág azonosul. Részletes cikkünket ide kattintva tudjátok elolvasni.

Trade Island (iOS, Android) ingyenes: egy gazdasági stratégiai játék, amiben egy szigetet kell menedzselnünk, de még lakosainkra is külön oda kell figyelnünk. Részletes cikkünket ide kattintva tudjátok elolvasni.

Dead Island: Survivors (iOS, Android) ingyenes: Egy Tower Defense féle zombis játék, az eredeti címtől elég eltérő stílusban, de a trópusi világvége hangulat adott. Részletes cikkünket ide kattintva tudjátok elolvasni.

Westland Survival (iOS, Android) - ingyenes: Egy oldal-felülnézetes túlélő játék szép grafikával és sok tartalommal. Tesztünket ide kattintva tudjátok elolvasni.

Dream-Walker (iOS, Android) - ingyenes: Egy kislány álmában kell "alvajárni" ebben a horrorisztikus hangulatú logikai játékban. A szép grafika, az érdekes hangulat, és a még érdekesebb játékmenet már a videóból is kiderül.

Stormfall: Saga of Survival (Android) ingyenes: Újabb oldal-felülnézetes túlélő játék, ami egyenlőre csak android rendszerre jelent meg, a Viking mitológia világában, amiben még varázsolni is lesz lehetőségünk. Részletes cikkünket ide kattintva tudjátok elolvasni.

EXAELLA (iOS) - 1490 Ft: Oldalnézetes, Robotika világáról szóló, történet alapú kalandjáték, szép grafikával, egyenlőre csak iOS készülékekre.