Monolisk – Globálisan is elérhető

2019.10.16

Nem is olyan régen írtuk a hírt, hogy elindult a zárt béta tesztje a Monolisk nevű dungeon loot and builder játéknak, amihez most már bárki hozzáférhet, ugyanis globálisan is elérhető App store-ban és Play áruházban egyaránt. 

Ennek a játéknak külön érdekessége, a rengeteg kaszton és harcstíluson felül a builder rész, ahol más online játékosoknak vagy akár barátainknak készíthetünk egész veszélyes kis dungeonokat. Ebből adódóan a játékos bázis építi és viszi tovább ezt a mobil alkalmazást. Megválaszthatjuk, hogy milyen környezetben helyezkedjen el, ami lehet mocsár, fagyos hegyvidék, lávabarlang, sivatag, vagy akár temető is. 

Kasztokból is többféle áll rendelkezésünkre, amikhez külön támadások rendelhetőek, de ezek is mind fejlődéshez kötöttek. Választhatunk Warrior, Hunter, Shadow, Mage, vagy Artificer típusú karakterek között.

Valószínűleg közel sem ő lesz az év mobiljátéka, de hangulatos zenéje miatt, sajátos látványvilága és a közösség építő builder résszel biztos sok mobilgamer közösségeknek belopja magát a szívűkbe ez az igen különlegességnek mondható kis dungeon looter.