Megjelent az AxE: Alliance VS Empire – A Nexon legújabb MMORPG-je

2019.02.22

Jó MMORPG-t nem könnyű készíteni, nem csak Mobilkészülékekre, de PC-re vagy konzolokra is komoly kihívást jelent a fejlesztőknek, hogy tartalomban és játékélményben is hozzák a megszokott színvonalat, amit a WOW-tól a TERA-tól vagy a Rangers of Obliviontól kapunk. 

Egyelőre csak Play Áruházban érhető el hazánkban, de hamarosan App Store-ban is letölthető lesz az AxE: Alliance VS Empire. Aminek különlegessége, hogy 2 frakció közül kell választanunk és azon belül pedig 3-3 karakter, akiknek igen eltérőek a képességeik. Természetesen több slot is rendelkezésünkre áll, ha a másik frakció szereplőit is ki szeretnénk próbálni. A Grafika gyönyörű, ez már az első pillanatban feltűnik viszont, az Open World map-on keresztül felfedezhetünk gomba erdőket, hatalmas katlanokat, elhagyatott réteket, mind-mind Pazar kinézetben mutatkoznak be nekünk. 

A Harcrendszer elég bőségesnek fest, de az igazán jó skilleket csak sok játékidő után tudjuk feloldani. A Játék külön érdekessége, hogy a fejlesztők 70-fős csatákat ígértek nekünk a két frakció közti háborúban. Erre mi mindenképpen kíváncsiak leszünk. 

Természetesen hibák azért akadnak a játékban, itt-ott elég vérszegénynek tűnik a kivitelezés, de ha ez a játékélmény gyarapodása érdekében történt, akkor bizony nem rójuk fel hibának. Mindenesetre jó pár játékóra kell majd a részletes teszthez, de mindenképpen szeretnénk nektek egy nagy csatával bemutatott gameplay videót készíteni.