Megjelent a Zone Z egy rajzfilmes grafikájú túlélő horror

2019.01.02

Már lassan több mint 2 éve megjelent a Last Day On Earth, kezdetleges kivitelezése ellenére nagyon nagy rajongótáborra tett szert, amit későbbi rohamos fejlődés követett a játék minőségét illetően.  Ami nem véletlen, mert az izommetrikus nézetű túlélő horror egy teljesen újfajta mobiljáték, ami mára szinte műfajjá nőtte ki magát mobilos körökben. Nem egy hasonló alkalmazás született az óta, és köztük talán a legújabb a Zone Z

A Zone Z egy rajzfilmes grafikával ellátott Last Day On Earth-re nagyon hasonlító játék. Bár tartalommal jobban tele van pakolva, mint amikor a LDOE indult. Szóval így első pillantásra nagyon érdekesnek tűnik. A Játék grafikája Pazar a felépítése pedig nagyon hasonló. Élelmet kell gyűjtenünk, nyersanyagokat az építkezéshez és a fejlesztésekhez. Illetve házunkat is egyre lakájosabbá kell tennünk. Mindezt úgy, hogy különböző nehézségű helyekre járunk lootolni. 

Hazánkban RicsiDark jeles képviselője az ilyen stílusú játékoknak. Ő hívta fel a figyelmemet is a Zone Z-re. Ricsi Youtube csatornáján rengeteg gameplay és közvetítést is láthattok, az összes hasonló stílusú játékról. Több játékfejlesztővel is kapcsolatban van, ezért első kézből tud minden hasznos információt. Nézzétek meg Gameplay videóját a Zone Z-ről, és ha tetszett iratkozzatok fel a csatornájára.