Megjelent a Typoman Mobile egy szókirakós platformer

2019.02.23

Alig két éve jelent meg Nintendo WII U konzolokra a Typoman és máris egy csomó különleges díjat be is zsebelt, ami feltételezhetően kellő motiváció volt a fejlesztőknek, hogy mobilkészülékekre is elhozzák nekünk.

Platformerből mindig akad új próbálkozás a nap alatt. Alig egy hónapja mutattuk be az Oddmar-t és már egy újabb érdekes szinte művészi platformer érkezett, aminek plusz nehézsége, hogy bizonyos pályarészeken még szókirakót is játszanunk kell. Tényleg egy különleges platformer-ről van szó, amiben főszereplőnk is betűkből áll össze, míg az összes ellenségünk is betűlény. Angol nyelvtudás erősen ajánlott a játékhoz mivel sokszor elakadhatunk bizonyos szavak kirakása közben. Sajnos a játék csak a trial mód erejéig ingyenes utána olyan 4000 Ft körüli összegért tudjuk folytatni betűkirakós kalandunkat. 

Mindenképpen ajánljuk a játékot a különlegességek kedvelőinek ugyanis az a rengeteg díj, amit bezsebeltek a fejlesztők nem véletlen, hiszen nagyon ügyesen szinte művészien rakták össze ezt a különleges projectet. Ez az a játék, amiben tényleg megtapasztaljuk a szavak erejét, és ezt valami fantasztikusan sikerült képernyőre vinni a készítőknek, amiért külön köszönet nekik.