Megjelent a Saga of Survival - A legújabb LDOE klón a viking mitológia világával

2018.07.08

Alig pár napja jelent meg a cikkünk a Westland Survival játékról ami szintén egy egész jól sikerült Last Day On Earth klón. A Saga of Survival viszont megpróbálja az összes műfajbéli társát maga mögé utasítani egyenlőre csak Android rendszereken. 

A játék felépítése még mindig a jól megszokott séma, vágj fát, szerezz követ, építs házat, fedezz fel új helyeket, hogy mégjobb eszközök legyenek a birtokodban. De a Saga of Survival-ben kicsit másképpen oldották meg. A fejlődés rendszer nagyjából ugyanúgy nézz ki, de apró eltérések azért akadnak. például a tűzrakó hely első megépítésre csak bogyóból tea előállítására képes, fejlesztenünk kell, ha levest, vagy szenet akarunk készíteni.

Kivitelezésre a grafika nagyon szép, részletesen kidolgozott a táj is. Végre vannak pálya díszítő elemek, amik sokkal jobban feldobják a loot helyeket. A térkép itt is nagy mint a vadnyugati "génkezelt" társánál, viszont a sok extra helyet csak lóval vagy sárkánnyal járhatjuk be, igen, mert elvileg vyverneket is törhetünk be a játékban. A bejárható újdonságok között vannak katakombák, banditák rejtekhelye, de még egy erőd is. 

Hamarosan megjelenik a játékról részletes cikkünk, amiben kipróbálunk mindent amit ez a viking világ nyújthat nekünk.