Megjelent a G.I. Joe: War on Cobra – Elérhető Play Áruházban, és App Store-ban

2020.01.21

Mai napon hivatalosan is elérhető a Bumble Beach alapjaira épülő PvP alapú stratégiai játék, a G.I. Joe franchise köntösét felhúzva, egy egészen érdekes mobiljátékot kapunk, nem csak a rajongóknak, hanem a stílus kedvelőinek is. 

Idősebb játékosoknak jó néhány karakter ismerős lehet, akár még talán valamelyik Joe vagy Cobra még most is ott figyel a rajongók polcain. Amiket elő szeretettel fogunk használni játék közben is. 

Egy rövid tutorial után már választanunk kell, hogy melyik frakció oldalát szeretnénk erősíteni. Ha ezekkel megvolnánk, akkor bázisunk megépítése az első feladatunk, amik védelmi egységként is funkcionálnak. A játék maga túl sok újdonsággal nem bír: rendelkezésünkre állnak már szinte az elejétől fogva gyalogos egységek, nehéz tüzérség, légi támogatás, és sok egyéb ismert és ismeretlen egységet tudunk majd idővel csatasorba állítani.

A Játék grafikája hangulatos lett, ami által már most beszippanthat néhány játékost. Nézzétek meg a játék trailer-ét, amíg hamarosan saját gyártású gameplay videóval is készülünk nektek.