Marvel Super War – Újabb Béta verzió lett elérhető

2020.08.08

A Marvel Super War a NetEase legújabb Marvel környezetbe épített MOBA stílusú játéka, már a következő béta tesztnél jár, amit alternatív letöltő oldalakról ti is be tudtok szerezni. 

Sajnos a játék még korántsem olyan, mint amilyet a NetEase-től megszoktunk, de igazából ezért is vannak a béta verziók, hogy a felmerülő hibákat javítsák. Reméljük, hogy a Super War esetében is így tesznek, mert egyelőre sajnos elég sok a bug a játékban, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 3.0-ás értékelése a játéknak. 

Azért még nagyon korai lenne temetni a játékot, hiszen nagyon érdekes ötlet MOBA játékba átvinni a Marvel univerzumot. Hiszen a karakterek speciális képességei adottak, pont úgy, mint a csapat összeállítás, vagy a harcrendszer. A kiadás pedig valószínűleg azért várat magára ennyit, mert a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a hibák javításán, hogy megjelenéskor kapjunk egy minőségi Marvel MOBA játékot. 

Sajnos a hivatalos megjelenésről nem tudunk hivatalos információval szolgálni, de nem is valószínű, hogy a közeljövőben elérhetővé tennék globálisan, hiszen a meglévő hibákat javítani kell, és javítani is fogják. Addig viszont lesz sok más Marvel játék, amikkel el fogjuk tudni ütni az idő kövét.