Marvel Future Revolution – Megjelenés valamikor az idei évben

2020.08.07

A Netmarble jóvoltából a Marvel rajongók egy jó ideje már zúzhatják a Marvel hősökkel a különböző ellenségieket, a Marvel Future Fight-ban, ami egy egészen élvezhető játék a mai napig. Viszont még ebben az évben bejelentették, hogy készül az úgynevezett folytatás, amiben a multiverzum szinte összes karaktere szerepelni fog, az alap hősöktől kezdve egészen a New Stark City-ig szinte tényleg mindenki. 

A Hír megjelenése óta, már néhány trailer és gameplay videó is napvilágot látott, ami alapján nyugodtan állíthatjuk, hogy az idei év egyik legnépszerűbb Marvel játéka lesz, pedig idén várható pár komoly Marvel témájú megjelenés, mint a Marvel Duel, vagy a Realm of Champions, vagy a Super War.

A Videók alapján nagyon ígéretesnek tűnik a Marvel Future Revolution, hiszen a Marvel Future Fight is látvány harcokat reprezentált nekünk, míg a Future Revolution úgy tűnik, hogy ezt még fokozni is képes. Szinte konzol szintű élményt kapunk, és azért amint láthatjuk ez a Hack-and-Slash stílus nagyon illik a Marvel világához. Egyelőre pontos megjelenési dátumról nincs információnk, de várhatóan még idén meg fog jelenni ez a remekbeszabott Marvel játék. Nézzétek meg a játékról készült videókat, amik igazán magukért beszélnek. Jó szórakozást, csak győzzük kivárni a megjelenést.