Mario Kart Tour – Play Áruházban már elő lehet regisztrálni a megjelenésre és kaptunk egy megjelenési dátumot

2019.08.27

Alternatív letöltő oldalakon már majdnem egy éve elő lehet regisztrálni a Nintendo egyik legnagyobb franchise-ának játékára, amit még idén márciusra Ígértek, de sajnos a megjelenés még várat magára, remélhetőleg nem olyan sokat, ugyanis Play Áruházban már elő lehet regisztrálni a megjelenésre, ami szeptember 25.-én esedékes. Mi már nagyon várjuk.

Az igazán humoros és addiktív játékmenet a Nintendo több konzolján is bizonyított. Miután megtették a bejelentést, hogy elsősorban nem hardware fejlesztésen gondolkodnak, hanem más platformok irányában is szeretnének nyitni, akkor már várható volt, hogy talán a mobilkészülékek lesznek a következő állomása a Nintendo játékainak. 

A Japán óriás vállalat prezentált már Android és IOS rendszerű készülékre játékokat, de kifejezetten ezekre a platformokra készített próbálkozásokról van szó, ellenben a most ékező Mario Karttal, aki nem kis hírnévre tett szert az évek alatt. A videók alapján nagyon ígéretesnek tűnik ez a jól ismert arcade gokart veseny, ami szintén egy mérföldkőnek számító pont lesz a mobiljátékok történetében. Ha esetleg nem játssza le nektek a videót, akkor a regisztrációs linken meg tudjátok nézni. Ugyanis eléggé félve engedik megosztani még, pedig szerintem joggal lehetnek büszkék erre a próbálkozásukra is.