Magic ManaStrike – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban is egyaránt

2020.01.30

Remélhetőleg sokatoknak nem kell bemutatni a Magic nevezetű kártyajátékot, amelynek indítatására sok fiatal nekiállt az angol nyelvet elsajátítani csak, hogy szakértője legyen az általa összeállított paklinak. Hosszú évek múltán pedig nosztalgia gyanánt ki lehet próbálni a Magic ManaStrike-ot, amely a Clash Royale alapjaira épül, de a híres kártyajáték lapjait sorakoztatja fel nekünk. Play Áruházból és App Store-ból is ingyenesen letölthető, de mikró tranzakcióra számítanunk kell.

PvP játékhoz hűen, itt is egy rövid tutorial után már hús vér játékosokkal csaphatunk össze, ami azért néha igen komoly taktikát is megkövetelhet tőlünk. 5 hős közül választhatunk, akik bizony az 5 különböző paklink fő lapjaiul is szolgálnak. Mindegyik hősnek vannak saját lapjai, amit csak az adott deckben tudunk használni, de bőven akadnak olyan lapok is, amik mindegyik frakcióban használhatóak.

Első ránézésre nagyon ígéretesnek tűnik a Magic ManaStrike, de hogy mennyire lesz Pay-to-Win, az későbbi tesztünkből kiderül, ugyanis hamarosan ennek is utána járunk. Addig is nézzétek meg bemutató videónkat a játékról, és ha tetszett jó játékot kívánunk!