M.A.D. 8 - Hamarosan megjelenik az izometrikus shooterek egy újabb ékes darabja iOS és Android készülékekre egyaránt.

2018.11.16

Az izometrikus nézetű RPG jellegű shooterek szép számban szerepelnek a mobilos játékáruházakban (Neon Chrome, Space Pioneer, Xenowerk, Time Recoil, Space Marshals, Jydge) majdnem olyan szép számban mint PC vagy Konzol platfomra megjelent produkciók (Helldivers, Alienation, Dead Nation, Neon Chrome, Jydge). Most pedig mobilkészülékekre készül megjelenni egy igen érdekesnek és összetettnek tűnő játék, ami a stílusjegyek minden elemét szépen kidolgozva képviseli. 

A megjelenésrők pontos dátumot nem árultak el a fejlesztők, viszont alternatív letöltő oldalokon már elérhető a M.A.D. 8. Összetettségét tekintve mindenképpen érdekes darabbal van dolgunk, mivel a 8 ikonikus karakternek teljesen más fegyverei és ezáltal támadási stílusaik és skill-jeik vannak, a tárgyakról amik már az elején rendelkezésünkre állnak, nem is beszélve. Darabszám szerint 5 tárgyat vihetünk magunkkal amiket később még fejleszteni is tudunk, ahogy a új eszközökre is szert tehetünk felszerelésünk bármilyen formájában. Akár akna, turret, kézifegyver, vagy valamilyen védőruha legyen is az. 

Az őrült lövöldözéseket csapathatjuk akár egyedül solo-ban, akár barátainkkal Coop mode-ban, vagy pedig idegen játékosok ellen 4V4-ben amivel szinte már MMORPG jelleget kap a játék, mindezt 8 külön választható és fejleszthető karakterrel. 

A grafika is nagyon ígéretesnek tűnik a M.A.D. 8 kapcsán. Reméljük, hogy működés közben is így fog festeni a játék, és akkor minden esély megvan rá, hogy egy komoly helyet elfoglaljon az izometrikus shooterek tabelláján mobilkészülékekre. Nézzétek meg a hangulatos trailer-ét ahol a látványos robbanások is szerepet kapnak.