L.O.S.T.: survive the zombie island – Elérhető alternatív letöltő oldalakról

2020.10.26

Egyelőre Play Áruházban és App Store-ban még nem elérhető a LOST in Blue, ami egy egészen jól kidolgozott izommetrikus nézetű, túlélő elemekkel fűszerezett, online RPG. Amiben egy repülő szerencsétlenség túlélőjeként kell megküzdenünk a mutáns zombi sziget okozta nehézségekkel. 

Igen, ebben a játékban is a zombik lesznek a fő ellenségeink, de ezen a szigeten rengeteg állatot is megfertőzött ez a szörnyű vírus, ami által a legbékésebb élőlények is vérszomjas ragadozóként támadnak ránk. Mind ezek mellett lehetőségünk van betekintést nyerni a küldetések által kibontakozó történetbe úgy, hogy bázist építünk, segítünk a többi túlélő NPC-nek, illetve gyűjtögetünk, hogy egyre jobb felszereléseket tudjunk előállítani. 

Első ránézésre nagyon ígéretesnek tűnik a LOST in Blue, amiben nagyon szépen kidolgozott grafika, változatos enemy-k, és egy igazi túlélő történet vár bennünket. Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információnk, de valószínűleg sokat már nem kell várnunk a játékra. Ha mégis idő előtt szeretnétek kipróbálni, az általunk készített videó leírásában megtaláljátok a letöltési linket. Jó játékot!