Life is Strange - Bemutató

2018.07.21

Hétköznapi döntések, valós szituációk, és egy kis misztika jellemzi a Life is Strange című alkotást, ami a napokban lett elérhető Android-ra is, ahogyan iOS-ra már egy ideje elérhető

Már jó pár éve, hogy a Life is Strange megjelent PC-re XBOX-ra és Playstation-re is. A játék epizódokra osztva, amolyan interaktív film jelleggel inkább csak a történet menetét tudjuk befolyásolni csupán a döntéseinkkel. A mobilos verzióban is csak az első rész érhető el ingyenesen a többiért fizetni kell. Viszont az ilyen igényes játékok megérik a rájuk fordított pénzt, kifejezetten mikor ilyen színvonalasan tudják áthozni más platformról mobilra a játékot. Valószínűleg ezért van, hogy izmosabb készülékek megfelelőek csak az alkalmazás futtatására. A grafika szép, de azért nem konzol szintű, viszont abszolút élvezhető. Az irányítás személyre szabható, akár analoggal, akár point-and-click irányítást választva tudjuk mozgásra bírni karakterünket. A life is Strange első  epizódja teljesen ingyenes így bárki kipróbálhatja, viszont a további részekért fizetni kell, nem is keveset körübelül 1500 Ft-ot epizódonként, kivéve a második részt amit most 350 Ft körüli öszegért már magunknak is tudhatjuk.

Life is Strange című játék a borsos ára ellenére is csábító ajánlat lehet, azok számára akik szeretik a történet alapú, de csavarokban gazdag játékokat. Mivel a második rész akciós érdemes lehet kivárni, míg mindegyik epizód akciós lesz, mert így jóval olcsóbban is hozzájuthatunk ehhez a remek alkotáshoz. Bemutató videónkat itt tudjátok megnézni: