Legújabb Megjelensések iOS-ra és Android-ra

2018.08.02

Íme a legújabb megjelenések, amelyek ígéretes játékokkal kecsegtetnek. Lássuk a listát:


Asphalt 9: Legends (iOS, Android, Win10) - ingyenes: A mobilos arcade autós játékok legújabb címe, ami még látványosabbra sikerült mint amilyet az elöző részekben látni lehetett. Részletes cikkünket itt tudjátok elolvasni.


Super Starfish (iOS, Android) - ingyenes: Alig egy hete jelent meg Android-ra de már App Store-ra is megérkezett, Egy elég addiktív, aranyos játék, amiben mindenféle újonnan született tengeri lényeket írányíthatunk.


Off The Road (iOS, Android) - ingyenes: Igazi Sandbox autós játék, ahol a versenyzésen kívűl, még autó mentés is lehet a feladatunk. Mindezeken felül még motorcsónakot és helikoptert is irányíthatunk


Dive Inside (iOS) - 99 Ft: Egy mélytengeri mini tegeralatjárót irányíthatunk ebben a dark hangulatú magával ragadó atmoszférájú játékban, ahol régi relikviákat kell begyűjtenünk mindössze 99 Ft-ért. 


Hello Neighbor (iOS, Android) - ingyenes: A PC-s fogadtatás nem volt túl sikeres, viszont a mobilos érdeklődés annál nagyobb ezzel a sajátos hangulatú, a régi rajzfilmeket idéző grafikával rendelkező játékkal kapcsolatban. Már elérhető Andriod-ra és iOS-ra egyaránt.


MapleStory M (iOS, Android) - ingyenes: Oldalnézetes anime stílusú akció játék a Nexon stúdió jóvoltából, amihez egy látványos trailer-t is készítettek:


The Horus Heresy: Legions (iOS, Android) - ingyenes: A Warhammer univerzumából készült mobiljáték kártyás verziója, amiben a Sci-fi Fantasy kártyába öntött világát próbálhatjuk ki.


Numbala (iOS, Android) - 1790 Ft, 1399 Ft: Díjnyertes oldalnézetes akció játék amiben egy űrhajót irányítunk, aminek utasai egy kislány és a kutyája. A játék árát megkérik tisztességesen ezt meg kell hagyni, de ingyenes demó is elérhető a játékból. 


Slashy Knight (iOS, Android) - ingyenes: Teljesen újszerű ötlet, amiben egy lovaggal kalandozunk teljesen egyszerű, de mégis érdekes módon. Érdemes ránézni.