Legújabb megjelenések iOS és Android rendszerekre

2018.08.13

A mostani megjelenések kapcsán nagyon erős címek érkeztek iOS-ra de az Android használóknak is tudunk mutatni pár érdekes újdonságot. 

Wonder Blade (iOS) - 1090 Ft: Oldalnézetes pörgős arcade akció játék a fantasy világából.

Radiant One (iOS) - 1090 Ft: Oldal felülnézetes sztori központú játék amiben egy álomból kell kiszabadulnunk.

Escape from Chernobyl (iOS) - 1790 Ft: FPS túlélő horror igényes grafikával, hátborzongató hangulattal.

Cold Crash (iOS) - ingyenes: Szöveg alapú túlélő játék egy hófedte hegység kellős közepén.

Hollywhoot: Idle Parody (Android) ingyenes: Hollywood-i stúdió hétköznapjait és ünnepnapjait élhetjük át ebben a managment játékban rajzfilmes grafikával, vicces megoldásokkal. Android-ra már megjelent iOS-ra viszont még csak előregisztrálni lehet a megjelenésre.

Castle Burn (iOS, Android) - ingyenes: Clash Royal-ra hasonlító játék, játékmenetet tekintve picit továbbfejlesztett formában. 

Super Starfish (iOS, Android) ingyenes: Egy magával ragadó játék amiben újonnan világra jött vizi lényeket kell irányítanunk és közben szépíteni akváriumunkat. 

King and Assassins (iOS, Android) - 1490 Ft / 990 Ft: Körökre osztott stratégia, a sötét középkor világából, rajzfilmes grafikával, ahol néha a királyt kell megvédenünk, néha pedig az életére kell törnünk. 

Juanito Arcade Mayhem (iOS, Android) - ingyenes: Régi klasszikus arcade játékok keverve egy modern arcade lövöldével. A végeredmény nézzétek meg saját szemetekkel, a mindenképpen viccesnek mondható érdekes elgondolású játékot.