Legend Arya – remek kis zombie shooter érhető el Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.09.22

Poligon stílusú grafikával, és több nézetes játékmenettel érhető el a Legend Arya, ami néhány negatívumot leszámítva, kifejezetten jónak tűnik. 

Rengeteg hasonló stílusú játékkal futhatunk össze az áruházak és alternatív letöltő oldalakról, ám a legend Arya, a változatos és viccesen kidolgozott zombik, a pörgős és változatos játékmenet, és a kihívást nyújtó nehézség miatt még akár hosszabb időre is kellemes szórakozást nyújthat a zombi vadász játékosoknak. Sajnos, ami kicsit szomorúsággal tölt el az a rengeteg reklám, ami 360 Ft-nak megfelelő összegért kiiktatható, de addig bizony szinte mindenért reklámot kell néznünk. Ha új gránátot szeretnénk, nézzünk meg egy reklámot, ha újra szeretnénk kezdeni az adott helyen a küldetést, nézzünk meg egy reklámot. Meghaltunk véletlenül, nézzünk meg egy reklámot. Megnéztünk egy reklámot, nem baj, nézzünk meg még egy reklámot. Sajnos ez a sok reklám, kicsit illúzióromboló volt számomra, de még emellett is úgy gondoltam, hogy érdemes említést tenni erről a jól kidolgozott zombie shooter-ről. 

Külön fejleszthetjük karakterünket, többféle fegyver is rendelkezésünkre áll, amiket játékbeli pénzért tudunk vásárolni, ahogyan karaktereket is, és a fejlesztést is ezzel a pénzzel fogjuk tudni finanszírozni. Nagyon érdekes a játékban, hogy nem mindig izommetrikus nézetben kell harcolni, hanem van amikor TPP nézetet kapunk és akkor még magunknak kell célozni és lőni, mellőzve az amúgy automata tüzelést. 

Nézzétek meg gameplay videónkat, és ha tetszett a játék, az alábbi linkeken már le is tudjátok tölteni.