League of Legends Wild Rift – Azt pletykálják, hogy január 22.-én érkezik az Open béta?

2020.01.21

A League of Legends PC-s verziójának köszönhetően az idei év legjobban várt mobiljátéka. Olyan szinten, hogy külön portálok nyíltak, és hatalmas digitális médiumok foglalkoznak nap, mint nap a játékra koncentrálva, amik által rengeteg hírt, szivárgást, pletykát ismerhettünk meg. A Legújabb pedig az, hogy Január 22.-én indul a nyílt béta, de sajnos ez valóban csak pletykának bizonyul. 

Mindezt egy apró hivatalosnak mondható információ alapján vonták le oly sokan, miszerint a Riot munkatársai kiadtak egy közleményt, amiben azt ecsetelik, hogy az összes League fiókot, Riot-fiókként frissítik. Ez az összes LoL szerverre kiterjed majd bele érte a zárt és nyílt bétákat is. Pontosan ugyanúgy, ahogyan működik a Battlenet, az Origin vagy az Uplay.

Igazából ez az információ nem kapcsolódik közvetlenül a LoL Wild Rift-hez mégis sokan arra következtetnek, hogy a League of Legends Wild Rift Béta hamarosan akár Január 22.-én megérkezik.

Elképzelhető, hogy sokan keverik a LoR vagyis a Legends of Runeterra PC-s nyílt bétájának megjelenésével, ami ugyanis hivatalosan Január 24-re esik, de sokan már 23.-án elkezdhetik tesztelni a bétát, azok, akik előregisztráltak a hivatalos weboldalon a tesztverzióra. 

Tehát ha engem kérdeztek, nagyon korainak tartanám a Wild Rift nyílt béta verziójának megjelenését. Hisz a hivatalos bejelentés is csupán pár hónapja történt meg. Természetesen én is reménykedem a holnapi béta verzió megjelenésében, de realistaként szerintem erre még várnunk kell egy darabig, már csak azért is mert egy Open Beta-t általában a hivatalos weboldalon is meg szokták említeni, erről viszont nem találtam semmilyen infót.