Last Day Rules: Survival címen igen érdekes túlélő PvP shooter közeledik

2019.06.11

Hivatalos megjelenési dátum, amint lenni szokott egyelőre nincs, de már elindultak a béta tesztek a játék multiplayer részét tekintve, mivel erősen arra épít a cselekmény, hogy nem csak a természet adta nehézségeket éljük túl, hanem rivális játékos társainkat is. 

A LifeAfter-al ellentétben itt nem az MMORPG szerű fejlődésrendszeren van a hangsúly, hanem jóval inkább a gyors bázisépítésen és utána pedig annak megtartása vagy ellenfelünk hasonlóan nagy becsben tartott építményének elpusztítása, ami bizony általában az ő halálukkal is jár. Végtelenül leegyszerűsített survival elemeket véltem csak felfedezni a játékban, mint a favágás, kőfejtés, vadászat, viszont itt állatok mellett bizony előfordulhat, hogy online játékosok is prédául esnek. 

A Trailer alapján eléggé kezdetlegesnek tűnik még a játék, teljes mértékben korai PUBG érzésem van a videót nézve, de azért mindenképpen egy olyan stílus van készülőben, ami igazán sok izgalmat ígér, és egy kis odafigyeléssel egy igen jó mobiljáték születhet belőle. Mi kíváncsian várjuk.