Laplace M - Tales of Wind – Aranyos MMORPG készül az Overlords of Oblivion fejlesztői által

2019.02.23

Play Áruházban már elő lehet regisztrálni a megjelenésre, amit hivatalosan még nem közölt a Neocraft Limited, de valószínűleg még nyár előtt kipróbálhatjuk a Pet rendszerre épülő MMORPG-t. 

Érdekes és gyönyörű helyszínek, fejlett pet rendszer, magával ragadó kalandok jellemzik ezt az anime stílusú, nyílt világú multiplayer RPG-t. A jól kidolgozott karakterek már a trailer-ben a szívünkbe lopják magukat, akiknek rengeteg ruha költemény áll a rendelkezésükre, és a kis háziállatokról nem is beszélve, akiket még a gyorsabb közlekedés érdekében be is foghatunk, hogy lovagoljunk a fura óriás macska-hörcsög hibrideken. Nem csupán a harcokra kell összpontosítanunk majd a játékban hiszen, lesznek esti rendezvények, különleges alkalmakra szánt social események is. 

Így első pillantásra mindenképpen egy könnyen szerethető kis játéknak tűnik a Tales of Wind, amiben a közösségi életre is nagy hangsúlyt fektetnek a készítők. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, addig nézzétek meg a kedvcsináló trailer-ét a játéknak.