Krystopia: Nova’s Journey – elérhető Play áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.07.22

Az Antler Interactive stúdiónak nem ismeretlenek az adventure-puzzle játékok, hiszen Krystopia: A Puzzle Journey címen már alkottak nekünk egy érdekes történet központú logikai játékot, ami egész jó értékeléseket kapott Play áruházban. A Prémium kategóriás játékok között viszont egy új játékot mutattak be a napokban, aminek még ingyenes Demó verzióját is le lehet tölteni. 

A Krystopia: Nova's Journey egy jóval kiforrottabb alkotásnak tűnik, hiszen itt nem csak a Puzzle féle logikai megoldásokkal rendelkezik a játék, hanem megismerhetjük Nova Dune űrkutató szemével ismerhetjük meg Krystopia lakosait, akik ezen a különleges bolygón élnek. De még erkölcsi döntéseket is hoznunk kell a játék folyamán.

A Krystopia: A Puzzle Journey független folytatásaként tarthatjuk számon az új projectet, amit hozzávetőlegesen 1990 Ft-nak megfelelő összegért tudjuk megvásárolni, de ha bizonytalanok vagyunk a döntésben egy Demó verzión keresztül meg is tudjuk nézni a játékot. Hamarosan gameplay videóval érkezünk, addig is nézzétek meg a játék bemutató videóját, ami által valóban ígéretesnek tűnik ez a nem hétköznapi alkotás.