Knighthood – Hivatalos megjelenési dátum

2020.02.05

Nem is tudom mikor volt pontosan, talán még 2017 vagy 2018 környékén, hogy elérhetővé tették alternatív letöltő oldalakon a Kinghts of Fury nevű körökre osztott stratégiai játékot, ami mind technikai kivitelezésben, (dinamikusan változó időjárás, és napszakok pont, mint az adott területre igazodó környezet kivitelezése), mind pedig játékélményben képes volt valami újat nyújtani. A Knights of Fury-ról készült tesztünket itt tudjátok elolvasni, viszont az évek folyamán rengeteg változáson ment át ez a remek kis app, ami nem csak a névváltoztatásban merül ki, hanem rengeteg tartalmat kapott még pluszban, mi pedig egy hivatalos megjelenési dátumnak örülhetünk, ugyanis 2020. Február 27.-én megjelenik Play Áruházban és App Store-ban is egyaránt. 

Hamarosan részletes teszttel is készülünk nektek, ugyanis már most elérhető a játék alternatív letöltő oldalakon, ha esetleg idő előtt kedvet kapnátok hozzá. Hiszen a SmartMobile Lovagjai klán szeretettel várja a megpihenni vágyó lovagokat, akikkel együtt hatalmas Boss-okat fogunk legyőzni. Igen ugyanis a játékban a sztori küldetések mellett, Klánba állhatunk barátainkkal és igen komoly fő ellenségekkel kell együttesen megküzdenünk, természetesen nem valós időben, hanem egy hosszú napokon át tartó csatában. Mind e mellet bányákat foglalhatunk el nyersanyagokért, amikre szükségünk is lesz hőseink és felszerelésünk fejlesztésére is. Pont úgy, ahogy a barlangok kifüstölése is. Ha multiplayer játékra vágyunk az Arena-ban arra is van lehetőség, bár ahogy megfigyeltem ez csak offline multiplayer valós játékosok karakterei ellen. 

Szóval az idei év mindenképpen egy érdekes és könnyed abszolút mobiljátékként megjelenő címe lesz a Knighthood, még ha egy kicsit félve nézek a mikró tranzakciók okozta nehézkes fejlődésre, amit azért a rengeteg tartalom és jól kivitelezett játékélmény kárpótol majd.