Kipróbáltuk a Marvel Super War-t – Marvel Moba a javából

2019.06.02

A Marvel univerzum méltán örvend nagy népszerűségnek napjainkban, ugyanis a filmes univerzum olyan magaslatokra röpítette a Marvel világát, hogy talán arra maga Stan Lee (nyugodjon békében) sem számított. Mi viszont élvezzük, minden egyes megmozdulásukat legyen az képregény, mozifilm vagy éppen játék.

A NetEase egy pár napja zárt béta verzióban elérhetővé tette a Marvel Super Wars-t, amit az első Marvelos Mobaként emlegetnek. Ez így igaz, de Superhős MOBA-val már tudunk játszani, csak éppen a DC világ keveredik az Arena of Valor hőseivel. Hogy melyik fog sikeresebbnek bizonyulni, az hamarosan ki fog derülni számunkra. 

A Játék maga a Moba ismert stílusjegyeit hordozza magában, mint szabályrendszert, mint pedig a karaktereket tekintve. Ugyanis a főbb kasztok mind megtalálhatóak úgy, mint a Fighter, Energy, Marksmen, Assassin, Tank, vagy éppen a Support. Külön pozitívum, hogy a karakterek képességeit ügyesen alkalmazták a classok felépítésénél. A Játék mechanikájával nincs gond, ugyanis a Pazar grafika gyönyörködtet míg, a játékmenetben szükséges kihasználnunk classunk előnyeit a győzelem érdekében, pontosan úgy, mint bármelyik MOBA-ban. A mozik világából ismert legtöbb hős megtalálható a játékban, akiket azért idővel tudunk teljes létszámban begyűjteni. 

Első látásra mindenképpen egy újabb érdekes próbálkozása a NetEase csapatának, amiben a Moba és Marvel kedvelői egyaránt megtalálhatják benne a szórakozást. Pontos megjelenési dátum nincs, de a NetEase mostani tendenciáját tekintve talán már nyár közepén játszhatunk vele a globális megjelenés keretein belül is. Nézzétek meg TheOnlyKZ bemutató videóját a játékról. Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkáját.