Kipróbáltuk a Grid Autosport-ot Android rendszeren

2019.05.01

App Store kínálatából már egy jó ideje megvásárolható a Grid Autosport, ami már konzolokon is egy elég sajátos, de szerethető arcade élményt nyújtott. A Feral Interactive Ltd. iOS rendszerű készülékekre egy igen élvezetes versenyjátékot készítettek nekünk. Egészen idáig az androidos megjelenés elég bizonytalan volt, most viszont néhány szerencsés játékosnak lehetősége adódott kipróbálni az androidos verzió multiplayer bétáját. Ezúton is köszönjük KZ-nak a beszámolót. 

A Bétában 4-es multiplayer versenyeket tudunk kipróbálni, mind húsvér játékosok ellen. A grafika páratlanul szépre sikerült, aminek élményét még a hangok is megfelelően képesek fokozni. Career módban várhatóak nagyobb versenyek is, de most jelenleg csak a 4-es PvP-t lehet kipróbálni. Az irányítás teljesen személyre szabható, még néhány segítséget is beállíthatunk magunknak, ami által a vezetési élmény illúzióját egész hihetően kapjuk vissza. 

A Grid Autosport a prémium játékok táborát erősíti, elég borsos ára lesz, úgy körülbelül 4500 Ft körüli összegért tudjuk majd megvásárolni, ami elég soknak hangzik, de jó pár órát bele tudnak pakolni az autóversenyek szerelmesei. Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információ, de a Béta után még javítanak egy két hibán és szerintem már az android tulajdonosok is hamarosan kipróbálhatják a Grid autosport-ot. Videót sajnos nem készíthettünk, de mindenképpen köszönjük a Beszámolót KZ-nak.