Kipróbáltuk a COD: Mobile Season 7 Bétáját – élménybeszámoló Daeeemon által

2020.05.26

Ahogyan azt a Mátrixban is mondták, ha valaminek vége van, az valaminek a kezdetét is jelenti. Nincs ez másképpen a Call of Duty: Mobile-ban sem, ahol néhány ügyes játékosnak volt szerencséje kipróbálni az új Season bétáját, amivel elég sok újdonság érkezik. Ezekből kiemeltünk nektek néhány fontosabb infót. 

Daeeemon elsőnek a Battle Royale frissítést emelte ki, ugyanis érdemrendbeli különbség elég erősen érezhető az Isolated mappon. Bekerül egy teljesen új pálya rész, ami a térkép észak nyugati részén helyezkedik el. Így már az egész pálya elérhető lesz a játékosok számára. 

Bekerült Downtown (A Warzone egyik legnépszerűbb landolási helye), amiben még nightclub is található, ahol különböző zenékre tudunk majd dancelni. További map részek a Shipyard, Hospital (amik szintén ismerősek lehetnek a Warzone-ból), illetve, Old Town, Border Village és a Black Market map rész, ahol még egy titkos bunker is található. Igaz a béta alatt is zárva volt, de egy buggal be lehet jutni. 

Eddig fix helyük volt a jobb loot-olási helyeknek, de most már teljesen random ezeknek az elhelyezkedése. 

Új jármű is elérhető lesz, ami nem más mint egy Tank, amivel elég könnyű kiiktatni az ellenséget, de sajnos ugyanolyan könnyen el is pusztítható. 

Lesz lehetőségünk lekérni járműveket, fegyvereket a Vending Machine által. 

Új kiegészítőt kapnak bizonyos fegyverek, ami nem más, mint a Tactical flashlight, a flashbang-hez hasonlóan elvakítja az ellenfelet, ha velük szemben rájuk célzunk. 

Új Class is érkezik Smoke Bomber néven, akinek tartozéka közé sorolható a Cluster Smoke Granade, ami egy nagy hatótávolságú füstgránát. Plusz képessége a class-al bíró karakternek, hogy jobban lát, és megmarad a gyors mozgása is a füstben. 

Mulitplayer map-ok is érkeznek az új frissítéssel, amik között szerepel a híres Gulag map, ami Warzone-os társainknak biztos okozott néhány kellemetlen pillanatot, és új pályaként érkezik még a Tunisia és a Highrise map is.

Újdonság lesz a Loadout felszerelések között: 

Perkek: Overkill - két elsődleges fegyvered lehet. 

Shrapnel - eggyel több elsődleges gránáttal spawn-ol a karakter. Ha gránáttal sebzel enemy-t, akkor a te HP szinted is nőni fog általa. 

Quick Fix - ha fegyverrel, közelharci eszközzel, vagy Combat Axe skill-el ölsz meg valakit, akkor el kezd a HP szinted növekedni, illetve ha elfoglalunk egy objective-t és közben tartani is tudjuk, akkor az szintén HP növekedéssel jár. 

Takeo's Katana - Operátor Skill - Közelharci skill egy Katana lesz a karakter kezében, így a nézett is TPP-re vált, gyorsabb a mozgása és elég nagy kill esőt lehet vele járni. 

Calling Card - ami az Avatar Frame és a Calling Card-ból fog össze állni. Egy amolyan kozmetikai cucc, ahol be tudsz állítani magadnak személyre szabott hívó kártyát.

Scorestreaks - Cluster Strike, ami egy Airstrike - taktikus szempontból komoly csapatok kiiktatására is szolgál. Spawnkillekről nem is beszélve. 

A cikk a teljesség igénye nélkül készült, hiszen kapunk még operátorokat, fegyver skineket, és hasonló érdekességeket. Viszont reméljük, hogy a fontosabb dolgokat sikerült kiemelnünk nektek. Bátran állíthatom, hogy ilyen információk tükrében, bizony nagyon várjuk már az új Season megérkezését. 

Daeeemon & Deq