Kijött a legújabb Brawl Stars Update

2020.07.05

Kijött a legújabb brawl stars frissítés! A trophy roadot meghosszabbították így 50.000 kupáig díjazva van az előre haladás , így aki 15000+ kupán van most jópár ládát be tudott húzni. 

Vissza került a játékba az úgynevezett "hot zone" játékmód. Jött egy új játékmód a "Super City Rampage" ami nagyon hasonlít a bossfight játékmódra (hétvégi eventes játékmód) csak itt egy hatalmas Dinót kell legyőzni. A Super City Rampage játékmódba meg kell védeni a várost a pusztulástól , amit a dinó le akar rombolni. A Dinónak 2 fokozata van, van hogy a várost támadja csak, meg mikor a játékosokat. Elvileg elég sokat tud sebezni érdemes távolságot tartani. 

Rengeteg új skin jön ahogy észre vettem a mostani skinek tematikája a robotika/bogarak , de elég húzós áruk van szóval érdemes meggondolni a kozmetikát. 

A következő season pass 70 szintes lesz (előző 60 volt) így több mint valószínű tovább fog tartani a season, mellette te választhatod ki a reward átvétel sorrendjét. 

Megjelentek a silver/gold skinek coinért de csak pár alap karakterre. Elvileg lesz 10db új gadget de ezekről még semmit se lehet tudni. A következő season passba jön egy új chromatik karakter akinek az ultiját lehet stackelni (meghalás esetén 0-zodik).

Üdv: Batcat74