Kártyás Marvel játékot készít a Nexon stúdió - Már elindult az előregisztráció

2018.07.27

Minden valamirevaló mobilgamer felkapja a fejét, ha a Nexon stúdió nevét emlegetik, elég csak felidéznünk a nem is olyan rég megjelenő Darkness Rises-t, vagy az európában talán soha meg nem jelenő Durango-t. Viszont a Battle Lines nagyon is úton van Európába is. Már nagyon várjuk, hogy idén kipróbálhassuk a több mint 200 kártyával rendelkező játékot.

Mostanában az Ázsiai kiadók ráálltak a Marvel szuperhősök világára, amit szerintem nagyon sokan nem is bánunk. Elég ha belegondolunk, hogy a Square Enix egy Avangers játékot készít, ami több mint bíztató, hogy a Final Fantasy XV harcrendszerét átültetik egy marvel játékba. A Nexon Kóreai fejlesztő cég pedig egy 1V1 alapú kártyajátékot készítenek a szuperhősök világából, amiről egy kis reklám videót is készítettek a 2018-as Comic Con-ra:

A játék hivatalos oldalán még előregisztrálni is tudunk, hogy biztosan értesülést kapjunk a megjelenésről, Ezért cserébe a fejlesztők viszont egy 4 csillagos Dr. Strange kártyát és 5000 in-game aranyat adnak. Ezen a weboldalon tudtok elő-regisztrálni a játék megjelenésére.