INVICTUS: Lost Soul – Alternatív letöltő oldalakon már elérhető

2020.09.01

Alternatív letöltő oldalakon elérhető az Accura Corporation által megalkotott INVICTUS: Lost Soul, amiben 1v1 harcokat kell vívnunk az középkori lovagok stílusában. 

Háromféle harcstílus közül választhatunk, amiket a fegyverek szabnak meg. Lehetünk kétkezes pallossal, használhatjuk a pajzs, kard kombót, illetve alabárddal is neki eshetünk az ellenségünknek. Harcolhatunk online játékosok ellen valós időben, illetve campaign rész is található a játékban, ami a történet alapú küldetéseknek felel meg, ezen felül játszhatunk costum game-t akár valamelyik barátunkkal, és hamarosan elérhető lesz a Boss fight, ami feltételezhetően a Co-op módot fogja jelenteni. 

Harc rendszer Stamina általi kártya lehívásokból áll. Rendelkezésünkre áll támadó kártya, kitérő, és védekező is. Ezeket pedig stamina pontért tudjuk lehívni, ezért érdemes kitaktikázni a megfelelő támadást. A játék végén szereplő kivégző videó elég brutális lett, de hát milyenek legyenek a sötét középkorban megütköző lovagok? 

Egyelőre hivatalos megjelenésről nincs információ, de remélhetőleg hamarosan az áruházak polcaira kerül ez az érdekes játék. Nézzétek meg a bemutató videót, vagy az általunk készített gameplay videót.