HunterKillHun klán – Interjú a COD:Mobile bajnokság nyertes csapatával

2020.08.23

Először is szeretnék gratulálni a győzelemhez. Nem kis teljesítmény lehet mind a versenyre való felkészülés, mind pedig maga a versenyen való részvétel. Szeretnék néhány kérdést feltenni, hogy jobban megismerjék az olvasók a HunterKillHun klánt.

1. Először is, ha írnátok egy rövid bemutatkozót, azok, akik szerepeltek a meccseken.

HunterKillHun klán Season 1 óta van jelen a CodMobile világában. Törekedett a klán Vezér HKH_Memike (Nyári Melinda) hogy egy hangulatos családi alapú klánt hozzon létre. Szerencsére összejött pár ügyes játékos, akikkel sikerült megnyerni a Bajnokságot. De a többi klánon belüli tag se unatkozik, hisz Melinda közreműködésével rendkívül sok klánon belüli esemény kerül meg rendezésre. Vannak közöttük versengés típusú események és rendkívül sok csapat (klán) építő jellegű rendezvény, amivel közelebb hozzák a játékosokat egymáshoz. Így kialakult egy erős családi, baráti alapú kapcsolat a tagok között. Ezen felül vannak duma napok is, amikor többen összegyűlnek a klán Discord szerverén és megy a csacsogás. Külön szeretném ki emelni a tagok segítőkészségét, amit mutatnak egymás felé és ez felülmúlhatatlan.

Bajnoki csapat:

  • HKH_SKILLA.BS2 - Horváth Dániel
  • {EA}NEBO - Nagy Richárd
  • HKH_LightyRckt - Bozóky Máté
  • HKH_Beni - Kosár Benjámin
  • \Iиғєяиө\ - Áron Krisztián Kárpáthy
  • MandaRin - Sántik Szabolcs

2. Mióta játszotok fps shootert? Vagy a cod mobile-al kezdtétek?

Bajnoki csapatból szinte mindenki season 1 óta játszik a játékkal, illetve páran a társ játékról tértek át ide, hogy itt mérettethetik meg magukat a cod mobile világában. Így nem áll senkitől se távol az fps shootert játékok.

3. Volt különösebb felkészülés a versenyre? Itt komolyabb edzésekre gondolok, vagy betanult taktika?

Rendkívül sok gyakorlás övezte a felkészülést, itt főként ki szeretném emelni a csapat kommunikációs készségét. Napok vagy hetek is elmentek arra, hogy a kommunikációt fejlesszék.

Betanult taktika nem volt jelen egyszer se, minden az adott pillanatban és az adott helyen történt. Rendkívül jó rögtönzés, adott szituációk lereagálása, csapat munka, illetve az említett kommunikáció volt jelen.

4. Volt-e előre megbeszélt taktika a versenyeken, amit követtetek is?

Minden szituáció függő volt. Ami a legfontosabb, egy csapatkapitány. Mint minden csapatban, bizony itt is kell egy, aki döntő többségében győzelemre vitte a srácokat a jó helyzet felismerésnek köszönhetően.

Egy adott csapat mindig annyit ér, amennyit a leggyengébb láncszem!

5. Mennyi időt játszotok egy nap?

Nem lehet belőni pontos számot, hisz több tényező befolyásolja, család, munka, pihenés. Átlagosan napi 1 óra.

6. Hogy tudjátok összehozni a közös játékot család és munka mellett?

Sokszor nehezen ment, főleg akiknek család is jelen van a háttérben, itt bizony bele kellett vonni az adott családtagot (férj, feleség, barát, barátnő) és türelmüket kellett kérni arra a napi 1 óra gyakorlásra, máshogy nem is lehetett volna kivitelezni.

7. Indultok-e a következő bajnokságon?

Még több felkészülés követi majd a következő bajnokságot, így 110% felkészüléssel jelen lesz a csapat a következő bajnokságon.

8. Mit szóltok a Season 9-hez? Tetszenek az újítások, főként a battle royale módra gondolok.

Mindenki örült az újításoknak, de egyben nehezebbé is vált a BR játékmód, így arra ösztönzi az embereket, csapatokat, hogy még jobban oda kell figyelni. Néha egy meggondolatlan lépés a játék végét jelentheti.

Nagyon szépen köszönöm ezt a remek interjút. Remélem az olvasóknak is annyira tanulságos és érdekes volt mint számomra. Sok sikert kívánok a további versenyekre!