Hungry Shark Heroes - Ezúttal PvP közegbe építi be az Ubisoft a jól ismert mobilos franchise-t

2018.10.10

Az Ubisoft stúdiót gyakran illetik negatív jelzőkkel, amit bizonyos tekintetben meg lehet érteni, de azt is érdemes megjegyezni, hogy egy-egy játékukból komoly franchise-t képesek összehozni, akár említhetjük itt az Assassin's Creed sorozatot, amit anno még az Ubisoft fejlesztői sem gondoltak, hogy ekkora üzletté fogja kinőni magát, ennyi idővel az első cím megjelenése után. Viszont ne feledkezzünk meg a Far Cry részeiről sem, ami szintén a semmiből emelkedett fel a prémium kategóriás játékok táborába. Mobil körökben sem tétlenkednek az Ubisoft fejlesztői, mivel a Hungry Shark nevű, igen népszerű játékoknak egy új tagja érkezik hamarosan, amiben egy kicsit a PvP részét ízlelhetjük meg a cápák nem túl vendégszerető világában. 

A Hungry Shark széria immár harmadik részeként beharangozott Hungry Shark Heroes javában tér el az eddig megszokott elődeitől. Itt ugyanis a begyűjtött cápáink más online játékosok cápáival mérik össze harci tudásukat. Ami külön érdekesség a játékban, hogy különböző fajokat is keresztezni tudunk egymással, aminek következményeként nekünk kell felnevelnünk egy akár teljesen új fajba tartozó bébicápát. A keresztezés, egész érdekes lehetőségeket kínál a közel 120 cápafajjal rendelkező játékban. 

Pontos megjelenési dátum még nincs a játékról, de várhatólag még idén elérhetővé válik App Store-ban és Play Áruházban egyaránt. Izgatottan várjuk megjelenését, mert érdekes lehetőségeket kínál a fajok keresztezése, illetve a különböző kasztokba tartozó cápák látványos harca. Részletes tesztünk hamarosan, addig nézzétek meg a játék trailer-ét kedvcsináló gyanánt.