Hollywhoot - Teszt - Ahol az álmok valóra válnak, vagy mégsem?

2018.08.28

Egy Hollywhoot-i stúdió tulajdonosát és vezetőjét alakítjuk egy baseball sapkás srác személyében, akinek filmjei és sorozatai által, képesek leszünk meghódítani az egész mozis tévés világot. Az alkalmazás ingyenesen elérhető iOS és Android rendszerekre egyaránt. 

Ki ne álmodozott volna róla, hogy híres Hollywood-i rendező, aki jobbnál jobb film produkciók legyártásával és bemutatásával foglalkozik. A Hollywhoot: Idle Hollywood Parody játékban most az élményt élhetjük át kifigurázott változtaban, és az Idle játékoktól jól megszokott formában. 

Amint elkezdjünk pályafutásunkat mint rendező-producer, elsőnek a színésze beszervezése lesz a feladatunk, akiknek fejlődésüket is személyesen kell felügyelnünk és sajnos finanszíroznunk is. Physical, Charisma, és Acting tulajdonságaikat bővíthetjük amik által a kis kezdő színész, színésznőnkből egy ma ismert karakter alakul ki. Például nekem Ahmed Harry színész lett Danbox, aki egy robot srác, és kifejezetten vígjátékokra specializálódott, bármilyen más filmbe rakom szerepelni, csak negatív kritikát kap, és ezáltal a film bevétele sem lesz olyan, mint amilyet vártam. Alexzander Chong-nak a physical-ját növelve belőle lett Fried Krueger kik a Thriller filmek állandó szereplője, jól meg is nyomja a bevételüket. Tier 3 szintig lehet emelni színészeink karakter alakulását, és ahogy fejlődünk mi is, úgy tudunk egyre több színészt illetve stúdiót alkalmazni.  

Amint egyre több feltörekvő színművészünk és szabad stúdiónk van, úgy egyre nagyobb bevételű filmeket tudunk készíteni, amikhez azért a szereplőket nagyon jól meg kell válogatnunk, ha maximális nyereséget szeretnénk elérni. Összesen 3 stúdió áll a rendelkezésünkre, amiből rövid időn belül kettőt, de a harmadikat csak plusz költségekért tudjuk üzemelni. Ahogy fejlődünk egyre jobban új lehetőségeink adódnak a hollywhoot-i világban, akár még TV sorozatokat is vetíthetünk, amiknek jogait csak meg kell vásárolnunk és már mehetnek is adásba. Olyan nagysikerű produkciókról van szó mint a The Sampsons, The Sleeping Dead, Never Met Your Mom, vagy a Flame of Thrones. Az ilyen nevekben és hasonló címekben bővelkedik a játék, ezáltal a valóságból merített színészek és filmek, sorozatok címei nagyot dobnak a popkultúra kedvelői számára. 

Természetesen a mikró-tranzakciók ebben a játékban sem maradnak el, mivel itt is van lehetőség gyémántot vásárolni ami mindent képes azonnal elkészülté avanzsálni, de reklámok megnézésével is tudunk gyorsítani egy-egy produkció legyártásán. Rendezők személyében hosszabb idejű segítséget is tudunk vásárolni nagyobb összegért, akik csupán a nevek miatt érdemelnek említést, mint például Kwentin Taranio, vagy Stepen Spilbard. Külön boostereket is gyűjthetünk amiket csillagok begyűjtésével tudunk láda formájában feloldani, amik meglévő, vagy majd meglévő színészeknek adnak fejlődésbeli segítséget. 

Összességében a Hollywhoot nem fogja megváltani a filmes-gamer világot, de szórakoztató kis hiánypotló tud lenni ebben a kategóriában, külön örömöt szerezve a popkultúra szerelmeseinek. Nézzétek meg bemutató videónkat a játékról.