Hijacker Jack – Elérhető Play Áruházban

2020.01.09

A New IDEA Games egy igen érdekes játékot hozott el nekünk Play Áruházba, ahol az élő szereplős FPS stílust keverik az interaktív film élménnyel, amihez egy igen kitűnően összerakott történet párosul, és mindezt Magyar fejlesztőktől Magyar felirattal. Pont ezért, nézzünk bele kicsit jobban.

Engem a történet a kibontakozása előtt is magával ragadott, ugyanis egy börtönből megszökött rabot alakítunk, akit csak azért szöktettek meg, hogy egy híres influencer bőrébe bújva tetszelegjünk, amíg sikerül kideríteni, ki akarhatja megölni az igazi Jack-et. 

Tehát a történet valóban nagyon figyelemfelkeltő, és mindezt egy pompásan kivitelezett élő szereplős játékban követhetjük végig, ahol nem csak a beszélgetések válaszait adhatjuk meg, hanem éles helyzetben is több lehetőségünk adódik megoldani azt. Az irányítás könnyen kezelhető, néha kisebb hibák előfordulnak, de korántsem mennek az élmény rovására. 

A Játék ingyenesen is elérhető és mikró tranzakciótól mentes, viszont reklámokkal találkozhatunk, illetve ha meghalunk, akkor kezdhetjük, előröl. 990 Ft-nak megfelelő összegért fel tudjuk oldani a chekcpoint-okat így majd mindig onnan tudjuk folytatni a játékot, ha elrontottuk volna, illetve reklámmentességet is kapunk. Későbbiekben pedig egy HD csomag is fog érkezni a játékhoz, ami valamivel nagyobb összegért, úgy hozzávetőlegesen 3600 Ft-nak felel meg. Egyelőre sajnos az alkalmazás csak Play Áruházban érhető el, de reméljük, hogy hamarosan App Store polcain is viszontláthatjuk. 

Összességében a Hijacker Jack egy igen jól összerakott mobiljáték, amiben újfajta megvalósítást, és egy jól összerakott történetet kapunk. Nézzétek meg a Gameplay videónkat, ami alapján ti is meggyőződhettek róla, hogy ez a játék bizony megér egy próbát.