Heroes of War Magic - Előzetes hozzáféréssel elérhető Play Áruházban

2021.03.17

A Körökre osztott stratégia játékok kedvelőinek okozhat meglepetést a Yonko Denki Koji CO.LTD legújabb játéka, amiben különböző harcstílussal rendelkező hősökkel kell legyőznünk az utunkba álló ellenségeket. Mindezek mellett pedig bázisunkat is irányítanunk kell, mint a fejlesztések, vagy éppen a hősök felszereléseik által. 

A rajzfilmes grafika, és a jól kidolgozott enemyk, mind mind arra engednek következtetni, hogy a stílus kedvelői egy igazán érdekes ingyenesen letölthető körökre osztott stratégiát kaptak, aminek főbb elemei ismerősek lehetnek a Banner Saga, vagy a Ticket to Earth alkotásokból, amik a prémium játékok táborát erősítik és szintén nagyon előkelő helyet foglalnak el ebben a stílusban. 

Ebben a játékban a taktikai elemek is sokkal jobban előtérbe kerülnek a harcok folyamán. Hiszen az eltérő hősök, változatos támadásai és support képességeik jelenthetik a kulcsot a továbbjutáshoz, amit nem szimplán akció pontért, hanem a Ticket to Earth elemeihez hasonlóan, különböző szinű gömböket gyűjthetünk be a lépésmezőkről, amik a támadásainkat fejlesztik. 

Első nekifutásra nagyon ígéretesnek tűnik az ingyenesen letölthető Heroes of War Magic, amiben mikrótranzakciókra azért számítanunk kell, de ettől függetlenül mindenképpen érdemes kipróbálni a stílus kedvelőinek. Nézzétek meg bemutató videómat a játékról, és ha tetszett az alábbi linken le is tudjátok tölteni Play Áruházból.