Hassle 1977 – Előzetes hozzáféréssel elérhető Play Áruházban

2020.01.20

Izommetrikus nézetű multiplayer shooterből sem igazán van sok mobilplatformon, de amivel a Hussle 1977, Part 1: Union - Online Action Game fejlesztői próbálkoznak az egészen újszerűen hat a mobilkészülékeken játszó playereknek. 

Ugyanis adott egy openworld map, ami által egy várost kapunk, parkolókkal, benzinkutakkal, javító műhellyel, fegyverkereskedővel, és 16 másik online játékossal, akiknek szintén az a feladatuk, hogy hack pontokat gyűjtsenek, miközben kiiktassák az útjukba kerülő szintén pontgyűjtő játékost, akár gyalogosan, akár lekérhető gépjárművel. 

Eddig 2-3 meccset sikerült csak játszanom, viszont komoly pontokat nem sikerült bezsebelnem, viszont az ötletes játékmenet miatt mindenképpen úgy gondolom, hogy érdemes róla említést tenni. 

Hamarosan részletesebb Gameplay videóval és cikkel is készülünk nektek, addig viszont nézzétek meg első gameplay videónkat a játékról, ahol még azt sem tudtam, hogy Battle Royale játékkal vagy egy online shooterrel állok szemben. Igazából egyikkel sem, ugyanis ez egy Online Action Game. Jó szórakozást a játékhoz és a videóhoz is.